Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

MTB Verhuur

Mountainbike Verhuur Utrechtse Heuvelrug, route Leersum en Amerongen

Voor het huren van elektrische of gewone mountainbikes (ook kindermountaibikes) bent u bij ons aan het goede adres. Wij verhuren 29-ers van de merken Giant en Merida (we vernieuwen de fietsen constant, u kunt ook een huurfiets bij ons kopen).

De kosten zijn € 30 per dag/keer voor een MTB of € 60 per dagdeel voor een e-MTB (inleveren een half uur voor sluitingstijd). Hierin inbegrepen zit het gebruik van een helm en het gebruik van het MTB vignet Utrechtse Heuvelrug zodat u gebruik kunt maken van de nabij gelegen MTB routes Leersum en Amerongen.
Mochten er mensen meekomen met een eigen fiets dan kunnen zij bij ons het MTB vignet aanschaffen (à €7,50).

Een geldig identiteitsbewijs is nodig.

In verband met de toegenomen belangstelling verhuren wij op zaterdag tussen 09:00-12:30 en 13:30-17:00. 

Zondag verhuur

Ook op zondag (€30,- per dag/keer) en feestdagen verhuren wij fietsen. Deze zetten wij dan echter vanaf 10.30 uur klaar bij restaurant 'De Heuvelrug' (Scherpenzeelsweg 45a, Leersum) omdat de winkel op zondag gesloten is. 

Reserveren kan voor zon- en feestdagen alleen per mail: verhuur@biketotaalpater.nl voor overige dagen kan er ook telefonisch gereserveerd worden. Bij het reserveren per mail hebben wij de lengte van de fietsers nodig (ivm de juiste frame maat) uew NAW gegevens en uw mobielenr. Reserveren kan tot 16.00 uur de dag ervoor.

Vignet info

MTB Vignet

Route info

Leersum: http://www.mtbroutes.nl/route/602/Leersum

Amerongen: http://www.mtbroutes.nl/route/601/Amerongen

Clinics

Wij verzorgen ook MTB clinics voor groepen vanaf 2 personen. Leuk voor een bedrijfsuitje of om gewoon eens kennis te maken met het mountainbiken en de bijbehorende technieken. Informeer bij ons voor de voorwaarden.

Elektrische fietsen

Wij verhuren ook elektrische fietsen (€30,- per dag). Indien u meer dagen wenst te huren dan kunnen wij overleggen over een lager tarief. 

Elektrische bakfiets - Urban Arrow
Sinds kort verhuren wij ook elektrische bakfietsen van het merk Urban Arrow (€40,- per dag).

Elektrische mountainbike

U kunt bij ons ook een elektrische mountainbike huren. Bel of mail ons voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen