Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

ATB vignet (vergunning)

Voor de vaste mountainbike routes in de omgeving heb je een vignet nodig. De opbrengst van het vignet wordt gebruikt om routes te onderhouden, te verbeteren en nieuwe routes aan te leggen. Bij Bike Totaal Pater ondersteunen we dit initiatief. Het verplichte vignet kost € 7,50 per jaar en is bij ons te verkrijgen. 

Het vignet is een initiatief van Stichting Mountainbiken Utrechtse Heuvelrug. Dit is een uniek samenwerkingsverband waarin de betrokken partijen met medewerking van de langgoedeigenaren streven naar een aantrekkelijk, ruim en goed onderhouden mountainbike route netwerk. Er worden/zijn nieuwe routes aangelegd, bestaande routes zijn aantrekkelijker gemaakt en er is ambitie om verder uit te breiden met nieuwe routes en goede verbindingen tussen de afzonderlijke routes.

De stichting is aan de slag gegaan met een kleine start subsidies en donaties. Het is nu aan ons allemaal om dit fantastische initiatief springlevend te houden. Jij kunt hierin het verschil maken door een waardevolle bijdrage te leveren. Meld je aan als vrijwilliger voor het onderhoud (vele handen maken licht werk) of doneer geld aan de Stichting Mountainbike Promotie Nederland op rek.nr. NL19INGB0005037761 o.v.v. donatie MTB Utrechtse Heuvelrug. 

Het vignet is een klein stickertje dat je op je fiets kunt plakken of ergens anders op of in. Het is verplicht op de routes: 

De Stichting Mountainbiken Utrechtse Heuvelrug is een uniek samenwerkingsverband tussen Staatsbosbeheer, Utrechts Landschap, de NTFU als vertegenwoordiger van de fietsverenigingen DTC Driebergen, Axa Valeirenners Veenendaal en TTV Veenendaal, Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, De Provincie Utrecht en veel vrijwilligers. Je kunt de Stichting volgen via Facebook en Twitter

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen